Sevgililer gününde sevgilime ne hediye edebilirim diye düşünmenize hiç gerek yok.  Kocaeli çiçekcilik olarak; sizinle birlikte Sevgililer günü için çiçek seçiminizi yaparak, en güzel güllerden bir buket oluşturabiliriz.

2018 Sevgililer günü çiçek seçimleriniz için kocaeli çiçek online siparişi nin hızlı ve güvenilir adresi Açelya Çiçekcilik hizmetinizdedir.

Gül Aşkınızı en özel duygularla ifade etmenin en etkili yoludur. Anavatanı Anadolu, İran ve Çin'dir ama başka ülkelerde de yetişir. Çok güzel renkleri vardır ve kıymetlidir.

Sevgililer günü hediyesi olarak göndereceğiniz güllerin anlamalrını bilerek seçmeniz, sevdiğinizi etkilemeniz için sizi avantajlı kılacaktır.


​  Kırmızı gül: Aşkı ve tutkuyu ifade eder. Çiçekçilikte en çok tercih edilen renktir.

 


​  
Beyaz gül: Saflık ve temizliği ifade eder. Gelin el çiçeği buketinde en çok tercih edilen renktir.

 

Pembe gül: Gönlüm sende anlamını ifade eder. Gelin el çiçeği buketlerinde pembe tonlar son yılların en fazla rağbet gören rengidir.

Sarı gül: Sıcak sevgiyi ifade eder. Çiçekçilikte çok nadir bulunan özel bir renktir.

Turuncu gül: Benim için özelsin anlamını ifade eder. Son yıllarda dünya pazarında çokça tercih edilen trend renklerin içerisine girmiştir.

Mavi gül: Eşsizlik ve büyük aşkı ifade eder. Doğada bulunmayan bir renktir. Alttan boya vererek veya gül mavi boya ile boyanarak yapılır.

Mor gül: Asaleti, gönlümde sana derin yer var anlamını ifade eder. Pembe ve mor güller gelin el çiçeği buketinde son yılların flash renkleridir.

Kocaeli Açelya Botanik Sevgililer Günü için 0262 332 5 444 No'lu numaramızdan bizleri arayarak sipariş verebilirsiniz.

 

Whatsaap ile Sipariş Ver