2022 yeni yıl hazırlıklarını indirimlerle tamamla!

Arkadaşa, babaya, anneye, sevgiliye yılbaşı hediye ve çiçek fikirleri; evde yılbaşı akşamına özel ürünler indirimli fiyatlarla Açelya Botanik'te.

Yılbaşı Hediye Rehberi

2022'de Yılbaşı 31 Aralık Cuma günü olacak, bu yüzden mükemmel hediyeyi bulmak istiyorsanız erken başlamanız gerekecek.

Bu yazıda, en iyinin en iyisini bulabilmeniz için hem çocuklar hem de yetişkinler için bazı kişiselleştirilmiş hediye fikirleri derledik.

Popüler yılbaşı hediyeleri nelerdir?

En popüler yılbaşı hediyelerinden biri de yılbaşı çiçeği siparişidir. Çiçekler, her durum için en iyi hediyelerden biridir çünkü onlar sonsuz bir sevgi ve nezaket sembolüdür. Sokaktaki tamamen yabancınız olsa bile, herkese verilebilirler.

Çiçek Siparişi için Hemen Ara

Yılbaşında arkadaşa ne hediye alınır?

Düşünceli bir yeni yıl hediyesi, bir arkadaşına isteyebilecekleri ancak kendileri için asla satın alamadıkları bir şeyi vermek olabilir. Bu, aylarca hatta yıllarca arzuladıkları bir şans bambusu, sukulent veya bir teraryum olabilir. Bir düşünürseniz, belki de yılbaşı hediyesi için en çok istediği şey budur.

WhatsApp Sipariş Hattı


Yılbaşında sevgiliye ne alınır?

Sevgilinize hediye almak için onları yakından tanımalı ve yapacakları yılbaşı gecesine uygun hediyeler seçerek onları da kararsızlıktan kurtarabilirsiniz. Değer verdiğiniz birine yeni bir yıla girmenin ona anlamlı geleceği bakımı kolay ve sizi hatırlatacak bir saksı bitkisi alabilirsiniz.  


Yılbaşı Hediye Siparişi - Tüm Ürünler