Ailenizin aylardır beklenen üyesinin gelmesine az kaldıysa, hastane odası süsleme veya doğum odası süslemesininde planlanması gerekir. Kocaeli online çiçekcisi olarak; yeni bebek çiçekleri ve doğumun yapılacağı hastane odası süsleme organizasyonu hizmeti vermekteyiz.

Ailenizin aylardır beklenen üyesinin gelmesine az kaldıysa, hastane odası süsleme veya doğum odası süslemesininde planlanması gerekir. Bu oda bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ile mavi tonlarında ya da tercih edeceğiniz pastel tonlarında süslenmesi; doğumdan çıkan annelerimizide mutlu edecektir. Bebek ortamdaki renkleri ve şekilleri o zamanda anlayamasa da bu odanın süslenmiş olması, güzel bir enerji vermesi için anne açısından çok önemlidir.

DOĞUM ODASI SÜSLEME MALZEMELERİ NELERDİR?

Çiçeği burnunda annenin zevkine göre değişse de bu odanın süslenmesinde kullanılan malzemelerin başında düz ve nazar boncuğu desenli balonlar, tüller, özel olarak hazırlanmış duvar süsleri ve tabiki bol bol çiçekler gelir. Çiçek seçiminde; masumiyet ve zarefeti temsil eden beyaz orkide, şefkat, sevgi ve güven anlamı taşıyan güzel kokulu lilyumlar ve mevsimine göre hoş kokulu mevsim buketleripapatya buketigül buketi seçimleri yapılabilir. Saklama amacıyla kalıcı bir seçim için ise yapay arajmanlar tercih edilebilir. Çiçeklerin kurdeleler, tüllerle bezendiği veya sepet içerisinde olduğu renkli odada annemiz geldiğinde başına takmak için kırmızı kurdele ya da kırmızı saten tacı da hazır olmalıdır. Daha sonra evinize götürüp bebeğinizin odasının kapısına da asabileceğiniz bebeğinizin isminin yazılı olduğu kapı süsü, hem ziyaretçilerinizin sizi kolay bulmasını sağlar hem de o güne dair harika bir anı olarak kalır.

HASTANE ODASI SÜSLEME ÖRNEKLERİ

Yeni doğan bebek odası süsleme her yere ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Ülkemizde ve dünyanın her yerinde yaygın olan bu uygulamada bazen bazı alanlarda kullanılan ürünler değişiklik gösterebilir. Bazı inanışlarda uğursuzluk getirdiği düşünülen uygulamalar bazı inanışlarda aksine uğur getirmesi için uygulanır. 

Kocaeli Balonlu Hastane Odası Süsleme       Yeni Doğan Bebek Odası Süsleme Kocaeli

Kocaeli Açelya Botanik ​ 0262 332 5 444 No'lu numaramızdan veya WhatsApp 05531848055 numaramızdan bizlere ulaşarak yeni doğan bebek odası süsleme organizasyonu için fiyat ve bilgi alabilirsiniz.