Kocaeli açılış çelenklerikocaeli düğün çelenklerikocaeli cenaze çelenkleri, kocaeli merasim çelenkleri, kocaeli tören çelenkleri ve diğer çelenk çiçek çeşitleri ile uygun fiyatlı çelenkseçenekleri sunuyoruz.

Çelenklerde en çok kullanılan çiçek gerberadır. Kırmızı, beyaz, sarı veya pembe renkli çiçeklerden oluşturulan ayaklı çelenkler bulunur. Bunun haricinde tek ayaklı çelenklerde kırmızı ve beyaz renkleri ağırlıklı olarak tercih edilirken, ayaklara kadar uzanan yeşil yapraklar bulunur.

CENAZE ÇELENGİ NASIL OLMALIDIR?

Cenazelere göndermek için genellikle ayaklı sepetler tercih edilir. Bunlar genellikle 2 metre boyunda olan, tek renkli çiçeklerle oluşturulmuş, veya bir buçuk ile iki metre arasında boyu değişebilen tek ayaklı çelenklerdir. Kayıp yaşayan birini teselli etmek de sevdikleri tarafından oldukça zordur. Çünkü böyle zamanlarda insanlar ne diyeceklerini bilemez, kelimeleri seçemezler. Ne söyleseler eksik gelecekmiş gibi olur. Böyle durumlarda çelenkler benzersiz kurtarıcılardır. Çiçekler, doğanın bizlere her güzel canlının bir gün toprağa karışacağını hatırlatma şeklidir. Mükemmel görünümlerinin ardında saf duyguları, temiz mesajları taşırlar.

Cenazeye çelenk göndermek, onu anmanın, sevildiğini herkese göstermenin naif bir yoludur. Açelya Botanik'in cenaze çelenkleri seçeneklerinden beğendiğinizi gönderebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz notu da özel olarak iletebilirsiniz.

CENAZE ÇELENKLERİNİ GÖNDERİRİKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

  • Eğer çiçeği cenaze evine değil de mezarlığa gönderecekseniz, cenaze töreni gerçekleşmeden önce göndermeli, çiçeğin üzerine mutlaka kim tarafından geldiği belirtilecek bir mesaj bırakmalısınız.
  • Cenazeye gönderilecek çiçeklerin çok süslü olmaması gerekir. Cenazeler için özel tasarlanmış cenaze çelenklerini tercih edebilirsiniz.
  • Cenazeye çelenk göndermek istiyorsanız öncesinde defin yapılacak yerin buna izin verip vermediğini öğrenmeniz gerekir. Eğer mezarlık çelenk kabul etmiyor ise cenaze evine daha mütevazi bir çiçek gönderebilirsiniz.

AÇILIŞ ÇELENGİ NASIL OLMALIDIR?

Sevdiklerinizin bu heyecanlı anlarında, ne kadar desteklendiklerini ve önemsendiklerini hissettirebilmek için onlara Açelya Botanik'in açılış çiçekleri seçeneklerinden en beğendiğinizi gönderebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz notu da özel olarak iletebilir, içten bir tebrik mesajı verebilirsiniz.

AÇILIŞ İÇİN ÇELENK

Karanfiller ve gerberalar açılış çelenklerinin en çok tercih edilen çiçeklerindendir. Genellikle pembe, kırmızı ve beyaz renkler tercih edilir. Mutluluğu, coşkuyu ve temizliği simgeleyen bu renklerin kullanılmasının bir nedeni de tören için dilenen dilekler oluşlarıdır.

Açılış için gönderebileceğiniz çelenklerde sade bir görünüm istiyorsanız tek katlı ayaklı açılış çelenk tercih edebilirsiniz.

DÜĞÜN ÇELENGİ, DÜĞÜN ÇİÇEĞİ NASIL OLMALIDIR?

Yakınlarınızın bu mutlu günlerine gidemesenizde, yanında olduğunuzu göstermenin en güzel yolu özenle hazırlanmış düğün çelengi yollamaktır. Kocaeli Düğün Çelenkleri için çiçek seçiminde genellikle, karanfil ve gerberalar tercih edilir. Açelya Botanik'in düğün çiçekleri seçeneklerinden en beğendiğinizi gönderebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz notu da özel olarak iletebilir, içten bir tebrik mesajı verebilirsiniz.

MEVSİME GÖRE DÜĞÜN ÇİÇEĞİ SEÇİMİ NELER OLMALIDIR?

Düğün çiçeği seçmek çok detaylı bir iştir. Eğer canlı çiçek tercih ediyorsanız düğün mevsiminize göre bir buket bulmanız gerekir.

Ocak ayı gelin buketleri; Ranunculus, yıldız çiçeği, gerbera, aslanağzı, lisyantus, liatris, gül ve lale.

Şubat ayı gelin buketleri; Alstroemeria, kala zambağı, lilyum ve delphinium, gerbera, ortanca, hezaren çiçeği, manolya ve lisyantus.

Mart ayı gelin buketleri; Frezya, peygamber çiçeği, scabiosa (Uyuz otu), gerbera, ortanca, süsen, ranunculus, Delphinium ve lale.

Nisan ayı gelin buketleri; Ayçiçeği, aslanağzı, gül, orkide, şakayık, ranunculus, gerbera, sarı aster çiçeği ve lale.

Mayıs ayı gelin buketleri; Şakayık, lale, aslanağzı, gül, Lisyantus, pembe zambak, gerbera, frezya ve pembe dalya çiçeği.

Haziran ayı gelin buketleri; Ayçiçeği, şakayık, orkide, zambak, nergis, kala zambağı, aster çiçeği, gerbera, gül.

Temmuz ayı gelin buketleri; Zinya çiçeği, aster çiçeği, gerbera, kırmızı güller, ayçiçeği, karanfil, kasımpatı, dalya ve kılıç çiçeği.

Ağustos ayı gelin buketleri; Zinya çiçeği, aslanağzı, nergis, gerbera, sarı gül, karanfil, zambak krizantem ve ayçiçeği.

Eylül ayı gelin buketleri; Sümbül, zinya, gül , orkide, süsen, frezya, ortanca, pembe sümbül ve aslanağzı tercih ediyor.

Ekim ayı gelin buketleri; İnci çiçeği, manolya, beyaz gül, orkide, kala zambağı, karanfil, havuç çiçeği, ortanca ve beyaz aslanağzı.

Kasım ayı gelin buketleri; Delphinium, dalya, gül, matthiola, şakayık, karanfil, aster çiçeği, ortanca ve aslanağzı.

Aralık ayı gelin buketleri; Gardenya, gerbera, matthiola,yasemin, gelincik, kala zambağı, gül, disbud ve anemon

Kocaeli Açelya Botanik ​ 0262 332 5 444 No'lu numaramızdan bizleri arayarak sipariş verebilirsiniz. WhatsApp 05531848055 numaramızdan vereceğiniz online çiçek siparişinizde özel fırsatlar ve süpriz ayrıcalıklar tanıyoruz..